REPORT.

Binnenpretjes

Coolblue zorgt voor buitenpretjes (Bus. Klopt.) maar ook voor binnenpretjes. De themakamers van het bedrijf zorgen voor een glimlach op ons gezicht. Inmiddels zijn er 75 themakamers verdeeld over 4 locaties. Wij zetten onze 10 favorieten op een rij. Gniffel mee...

Dok 3

Kantjeboord


Overleggen vanaf een cruiseschip met uitzicht op De Zwaan en De Rotterdam; uiteraard in de vorm van een schip. Wie heeft de grootste hutten: Coolblue of de SS Rotterdam?

Café de Dijk

3 Bier, tafel 7


Drie vrienden, één goed idee, 3 bier, tafel 7 en een bierviltje: het idee voor Coolblue ontstond in een café aan de Oostzeedijk in Rotterdam Kralingen. Café de Dijk is een ode aan deze kroeg.

De Kuip

Hand in hand vergaderen


Kunstgras, een hoekvlag en een tribune van blauwe kuipstoeltjes. Waar is de over-de-grens-rechter die bizarre ideeën toejuicht?

Binnenkijken bij Coolblue

“Vergaderen is best wel saai, dus als het dan toch moet doe het dan in een leuke inspirerende omgeving”, aldus Pieter Zwart voor RTLZ. Voor de opening van het Coolblue-hoofdkantoor aan het Weena (2012)

is de medewerkers gevraagd om mee te denken over de inrichting. Gevolg? Humor en gevoel voor locatie als basis voor je design en knotsgekke vergaderkamers met een twist.

Apenkooi

Gaan met die banaan


Ontsnappen verplicht. Aan de werkelijkheid dan. De apenkooi-kamer is een ‘replica’ van de kooi van gorilla Bokito uit Diergaarde Blijdorp. Volgens de praatjesmakers bij Coolblue is dit de populairste kamer.

Kantoor van Sinterklaas

Taai taai gesprek


Met een ad sinterim CSO in het managementteam kan een apart kantoor voor Sint niet ontbreken. Drie weken per jaar bezet, de overige dagen beschikbaar voor wie zoet is.

Troonzaal

Ik verklaar u tot klant


Sint mag dan een eigen kantoor hebben, de klant wordt ontvangen in zijn eigen troonzaal. Geen wonder. Sint is Sint. De klant is koning.

Tetris

Even blokken


Waarschuwing: verslavingsgevaar! Betreed de zalen met een gamethema op eigen risico. Laat Pacman en Super Mario je inspireren tijdens een vergadering of zonder je af in de Tetris-zaal. Game over…

Vrienden

Eerlijk. Direct. Open.


Staat bij Tien Producties de tafeltennis-tafel midden op de werkvloer, bij Coolblue kun je je uitleven in deze aparte gameroom. Wel zo veilig voor niet-tafeltennissende collega’s…

Wasmachine

Droogtrommelgeroffel


Wil je je juist afzonderen? Dit washok is een fijne hang-out voor medewerkers die de vuile was niet buiten willen hangen. Met droogtrommelgeroffel voor witwaspraktijken…

Central Perk

We were on a break


‘My wallet is too small for my fifties and my diamond shoes are too tight…’ Vind snel een (goede) reden om te klagen bij de klantenservice van Coolblue, want in de Millennium-toren huist… Central Perk! Het koffietentje uit FRIENDS is één van de meest recente themakamers (kantine). Could there BE a cooler place?

Rondje van de Zaak


Inderdaad, we hebben de kattenkamer, legokamer, portalkamer en ballenbak nog niet eens genoemd! Wil je een keer een kijkje nemen in het hoofdkantoor van Coolblue aan het Weena in Rotterdam? Reserveer dan een Rondje van de Zaak. Kun je het met eigen ogen zien.