INTERVIEW.

Geraldine Kemper

"MIJN LEVEN IS EEN SPEELTUIN!"

Stuiterbal met buideltas


Geraldine Kemper stuitert door het leven en steekt menig televisiekijker aan met haar grenzeloze energie. “Mijn leven is een speeltuin, tenminste dat wil ik er van maken”, aldus Kemper. En hoewel ze het leven niet té serieus neemt, stort ze zich vol overgave op elk project, waar ze zich aan verbindt.

Roest


Haar nieuwste project is dit keer niet voor televisie; samen met het Rotterdamse merk Decoded ontwierp Kemper een eigen tassenlijn. Geraldine: “Ik vind dit zo fantastisch. Mensen zullen misschien denken: ‘Dat is de zoveelste BN’er die iets moest maken’, maar dit is heel spontaan op mijn pad gekomen. Ik heb er van genoten om dit te doen! Via een verjaardag kwam ik in aanraking met iemand van Decoded en voordat ik het wist, maakte ik een tassenlijn voor hen. Ik heb echt alles zelf mogen bepalen. Ik mocht spelen met moodboards van rotsen, verroeste materialen en meer. Heerlijk!”

Spelen


“Uiteindelijk is er een lijn uitgekomen die zowel voor mannen als vrouwen is, voor jong en oud! Van een buidel die je tijdens een festival kunt dragen tot aan een zakelijke tas voor werk. Het leven is voor mij dan ook een grote speeltuin. In ieder geval, ik vind dat je dat er zelf van moet maken! Anders wordt het leven zo serieus. Zo denk ik er in ieder geval over. En dat was met deze tassenlijn dus zeker ook het geval. Spelen is altijd leuk, toch? Dat blijf ik in ieder geval doen in het leven!”

Geraldines
5 speelregels

1. Seriously?


“Neem het leven niet te serieus. Natuurlijk moet je het wel een beetje doen, maar niet té!”

2. #nomnomnom


“Doe niet te moeilijk over eten. Eet dus vooral wat je wilt!”

3. No frontiers


“Probeer zoveel mogelijk te doen in het leven dat je echt wilt. Laat je niet beperken door anderen, maar denk daarbij wel aan anderen.”

4. Karma


“Behandel mensen zoals jij ook behandeld wilt worden. Ik geloof echt dat je dat dan ook terugkrijgt. Mijn moeder heeft dit thuis in een lijstje staan en ik vind dat een heel goede!”

5. Familiewaarden


“Zie familie als een belangrijk waardevol onderdeel in je leven. Voor mij zijn mijn moeder en zusje alles.”