TOP 6 INSPIRERENDE BEDRIJFSDIGIZINES

VOLGENS #TEAMTIEN

Hoe ziet jouw ideale digizine eruit? Als Mooi, het inspiratiemagazine van Fonq? Als het Ikea productmagazine? Of past een ledenmagazine à la Puur Natuur van Natuurmonumenten beter bij jouw bedrijf? Elk magazine kun je vertalen naar een digizine. Het hangt af van wat je te vertellen hebt en voor wie je het maakt. Klik op de buttons en laat je inspireren door deze zes bedrijven!

Klanten werven voor een coachweek: met dit doel in het achterhoofd maakte Binnenstebuiten een eenmalige brochure met praktische informatie over de week. Niet te afstandelijk maar ook niet te zweverig. Professionele fotografie, video en aansprekende teksten triggeren deelnemers om zich in de schrijven voor de coachweek.

Scroll I Am Chef door en je weet in eerste instantie niet dat Nestlé Professional achter dit digizine zit. Juist door de inspiratiekant op te zoeken en het merk buiten beeld te laten, creeërt Nestlé een boeiend tijdschrift voor haar doelgroep: chefs. Door goed gebruik van fotografie, video, tekst en design krijgt I Am Chef een appetijtelijke uitstraling.

Net als I Am Chef kiest Flexpower sportscream voor inspiratie. Verhalen van andere sporters en tips van fysiotherapeuten; alles om fit te blijven! Omdat het uiteindelijke doel van Flexpower de verkoop van tubes is, werken zij wel meer met directe call to actions: buttons die leiden naar de bestelpagina van het product.

LBP informeert haar handelspartners vier keer per jaar over de ontwikkelingen binnen de branche en het bedrijf. In het Engels. The Fruiticle is inspirerend en informatief, wat zorgt voor binding met hun wereldwijde partners in de fruitteelt.

Wij zouden graag eens een dagje meelopen op de pr- en marketingafdeling van Volvo. Hun digizines wisselen aansprekende productvideo's af met strakke product- en doelgroepsgerichte sfeer-fotografie. Je krijgt het gevoel dat je Volvo moet rijden...

Ook het inspiratiedigizine van De Rooy Metaaldesign is de moeite waard! Het is een moderne versie van een mooi gestylede etalage. De strak vormgegeven brochure weerspiegelt het design van de stalen frames. De fotografie is professioneel en sfeervol. Top!