RESTAURANT


De Seve Club Sandwich

Vierkant, speciaal, lekker

De club sandwich is wereldwijd bekend: meerdere lagen brood, met daartussen vlees en groente. Simpel, snel en vooral heel lekker. In het restaurant van Seve is het ook een populaire keuze. Maar wat maakt de Seve club sandwich zo speciaal?

Het geheim

Laten we met het brood beginnen. De meeste koks maken club sandwiches met wit casino-brood. Zo niet bij Seve. In één hap proef je vier soorten tramezzini: wit brood, meergranen brood, tomaten-tramezzini en basilicum-tramezzini. Deze platte, Italiaanse broden krijgen gezelschap van verse ingrediënten. Rucola, tomaten, kaas, spek, ham, kip uit de Josper-oven en, misschien wel het meest speciaal, joppiesaus. Klinkt vreemd? Smaakt overheerlijk!

Vierkant

Natuurlijk wil het oog ook wat. Als je de club sandwich bestelt, krijg je een bord met verschillende plateaus vol lekkers. De zes broodjes stelen natuurlijk de show. Ze zijn vierkant (niet driehoekig, zoals meestal bij een club sandwich) en er zitten er geen vervelende prikkers in. Om het gerecht af te maken, krijg je naast de broodjes ook een goede portie frietjes en een extra bakje joppiesaus. Eet smakelijk!