Swing ’n Golf


Op 4 oktober vindt de vijfde editie van Swing ’n Golf plaats! Een tof feest met 9-holes LED-golf, een dj, hapjes en plezier. Vrienden die niet golfen zijn ook welkom, want terwijl de mensen met een baanpermissie een rondje LED-golfen, is er een clinic voor niet golfers. Kaarten voor de avond kosten € 29,00 en vind je hier. Zien we je op Swing ’n Golf?

Wie verras jij met een rondje golf?


Met de feestdagen in aantocht raap jij je volle spaarkaarten met AH Uitjeszegels bij elkaar. Want wie maak jij blij met een ronde van 9 holes op Seve? Reserveer voor minimaal twee personen en ontvang het tweede kaartje gratis. De spaaractie is inmiddels afgelopen, maar de kaarten zijn te verzilveren tot januari 2020. De greenfees zijn geldig tot uiterlijk 31 maart 2020. Mooi kerstcadeau toch?

Dress for success


Heb je ze al zien shinen op de driving range en in de baan? Ja, de Seve golfpro’s hebben nieuwe, sportieve outfits in frisse kleuren. “De pro’s zijn in mijn optiek echte ambassadeurs”, aldus Dennis van den Berg, kledingsponsor en algemeen directeur van Touch Incentive Marketing.

Buen provecho


Heb jij een Diner Jaarkaart? Dan kun jij het hele najaar nog terecht bij het restaurant van Seve. Op zaterdag, zondag en maandag krijg je met deze voordeelkaart 25% korting op jouw diner. En dat is geen straf, want onze mediterrane keuken met een twist is ‘bueno’!

√ Maximaal vier personen
√ Exclusief drank
√ Geldig van zaterdag t/m maandag
√  Diner tussen 17.00 en 22.00 uur

De AH Uitjeszegels-actie en de Diner Jaarkaart zijn acties van Touch Incentive Marketing.