RESTAURANT


JOSPER

De houtskoolheld van SEVE

Je herkent dit vast; je komt na 9 holes terug in het restaurant om iets te drinken… en dààr ruikt het lekker! Iedere bezoeker van SEVE herkent die heerlijke geur uit de keuken: het is de Josper!

De klep van de oven gaat open. De eerste rook komt eruit. Grote vlammen zijn zichtbaar en dan haalt de chef het rooster eruit. Een grote Tomahawk steak wordt omgedraaid en teruggedaan in de Josper.

Eyecatcher

De oven is een van de eyecatchers van de keuken. De kenmerkende rooksmaak zorgt ervoor dat vlees, vis en groente net dat beetje extra krijgen. De Josper heeft twee plateaus. Het hoge rooster is voor langzaam garen, het onderste juist voor grillen op hogere temperatuur.

Paella

De keuken is dol op de Josper. Het liefst maakt de chef elk gerecht even af in de houtskooloven. Of het nu een pizza, hamburger, steak of paella is. Paella? Jazeker! Het laatste zetje krijgt dit typisch Spaanse gerecht in de Josper.


Ook op de nieuwe kaart van SEVE staan weer verrassende gerechten uit deze oven. Op de graat gebakken schol met kruidenboter, kabeljauw met venkel en sherrysaus, ribeye, gegrilde gamba’s met kruidenolie en gegrilde aubergine als vegetarisch gerecht.