SEVE dicht tijdens Kerst en nieuwjaar


Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen zijn dichterbij dan je denkt. Inmiddels krijgen we al veel vragen van members over golfmogelijkheden tijdens de laatste week van 2018. Daarom hebben we onze (aangepaste) openingstijden hier op een rijtje gezet.

Kom kijken in de vernieuwde golfshop


De afgelopen periode is er hard gewerkt om de shop van Ramon Schilperoord een facelift te geven. Het resultaat mag er zijn! Kom zelf een kijkje nemen in de nieuwe golfshop en zie welke golfproducten er allemaal verkrijgbaar zijn op Seve.

Golfpaspoort maakt lessen flexibel


Deze zomer heeft Golfcenter SEVE het GOLFPASPOORT geïntroduceerd. Dit praktische lesboekje moet beginnende golfers beter begeleiden bij halen van de baanpermissie, de handicap 54 cursus én het streven naar handicap 36. Hiermee sluit het nieuwe concept naadloos aan op de wensen van zowel de beginnende golfer als de startende golfer. De vrijheid van privé lessen voor slechts de prijs van een cursus. Je kan op ieder moment van de week starten.

Laatste plekken SEVE Jaarcompetitie 2019


Sta jij volgend jaar met de grote beker in je handen? We hebben nog een paar plekken vrij in onze SEVE Jaarcompetitie. Veertien teams bestaande uit twaalf spelers doen mee aan deze wedstrijd. Er wordt gespeeld in de winter en zomer. Vier toernooien in de wintermaanden en vanaf maart reguliere competitiewedstrijden. Interesse? Mail naar wedstrijd@seve.nl

of kijk op www.seve.nl/seve-competitie voor meer info.