Hooghouden met Robin en Joost


Robin van Persie en Joost Luiten stonden onlangs samen op het gras van Seve voor een foto in ons Business Magazine. Hooghouden met een (golf)bal(letje) bleek geen probleem voor de twee topsporters, netzomin als een chippie over de fotograaf heen...

Doe mee aan het Zomertoernooi


Op zondag 21 juli staat het Zomertoernooi weer op het programma. Dat betekent mooi weer, veel gezelligheid en heel veel golf. Geef je ook op voor de meest zonnige wedstrijd van het jaar! De inschrijflijst hangt aan de wand naast de receptie.

Voor het donker thuis: zo laat gaat de zon onder


Lange dag op het werk gehad? Vastgestaan in de file? Sla ’s avonds nog een balletje bij Seve! Maar tot hoe laat heb je goed zicht op de green? Bekijk het in ons overzicht van zonsondergang-tijden.

De blikvanger

van hole 9


Misschien is het je al opgevallen als je onlangs hole 9 hebt gespeeld. De fontein is gerenoveerd!

De algen zijn uit het water verwijderd, de ballen eruit gevist en er ligt een nieuw zeil. Dat ziet er weer goed uit. Nu hopen dat je volgende bal niet in het water belandt!

Ontspannen op het nieuwe terras


Heb je ons vernieuwde terras bij de ingang al gezien? Na een geslaagde middag golfen zit je hier goed! Verfrissend drankje, warme zon, lekker rustig.